Fotografering

Vi på Eurobild anlitas av många olika uppdragsgivare för alla sorters fotouppdrag. Bland annat så fotograferar vi till tidningar, magasin, ID- och företagsporträtt och evenemang- och eventbilder.

Vi arbetar också med fotokonst (både egen och andras) för att utsmycka företagslokaler och allmänna ytor. Vi kan erbjuda utöver utskrift även upphängning, utformning och verksamhetsanpassat urval.

Vid företagsporträtt eller ID06 kan vi antingen besöka er på arbetsplatsen eller annan vald plats alternativt bokad tid hos oss i vår fotoateljé. Det finns även möjlighet att skicka personal för drop-in fotografering under våra öppettider som kan passa bra för företag med stor personalstyrka och tidspressade scheman. Är ni många som vill fota er samtidigt? Ring oss gärna innan så ser vi till att besöket går snabbt och smidigt.

Utöver detta erbjuder vi också skadefotografering, när man behöver fotodokumentation för bedömning i försäkringsärenden. Kontakta oss gärna för tidsbokning då vi kan behöva ändra om ljussättningen i ateljén för att bäst fota av skadeområdet. Ta gärna med skadenummer och kontaktuppgifter till försäkringsbolaget så sänder vi bilderna samt faktura direkt till försäkringsbolaget så att du som kund inte behöver lägga ut några pengar vid fotograferingen.

Då vi har stort tryck på ateljén med många andra former av fotograferingar har vi på Eurobild från och med nu valt att säga nej till bröllops- och barnfotograferingar i ateljén.