Eurobild AB

Eurobild AB har funnits i Luleå sedan 90-talet och 2002 köptes firman av fotograf Jens Bäckström. Född och uppvuxen i Luleå, började Jens sin karriär som fotograf på Norrbottens Kuriren i slutet av nittiotalet och det var i detta yrke han fann sin passion i att avbilda ögonblick och uttrycka sig i bild.

I våra lokaler på Östermalm i Luleå har vi plats för alla fotografer och fotointresserade. Då Luleå är en stad med många fantastiska fotografer ville Jens starta ett företag som vänder sig till alla som vill utöka sin fotoutrustning, skriva ut högkvalitativa kopior eller få råd och tips för ett fortsatt fotograferande på alla nivåer, allt detta utöver sitt eget fotograferande för uppdragsgivare och för sin konst.

Vår vision är att kunna tillgodose alla sina kunders behov och erbjuda en personlig service med ett stort kunnande och varmt bemötande. Hos oss finns skrivare samt utrustning för montering av utskrifter upp till 110 cm bredd och 5 meters längd.

I övrigt gör vi reprofotografering, inscanning, retuschering och annan bildbehandling. Våra skrivare och skärmar är alla kalibrerade och utrustade med specifika profiler för att garantera att det du ser på vår skärm är det som skrivs ut på pappret.